Bel gratis: 0800-6666 112

24 uurs service! 24uurs service!

slide
slide

Loodgieter

Loodgietersbedrijf A&R is een gerenommeerd loodgietersbedrijf met jaren lange ervaring op het gebied van loodgieters-, riolerings- en onderhoudswerk aan en om uw onroerend goed. 24 uur per dag kunt u onze monteurs telefonisch bereiken via 0800-6666 112.

Bel gratis:

24 uurs service! 24uurs service!

Over ons

Over ons loodgietersbedrijf in Amersfoort: A&R Loodgieters bedrijf is een begrip wanneer het gaat om loodgieters-, riolerings- en onderhoudswerk in Zuid- en Noord Holland. Wat in de jaren 80 begon met één bestelauto is uitgegroeid tot een gerenommeerde loodgieters- en rioleringsbedrijf met modern apparatuur en zeer vakkundig personeel. A&R loodgietersbedrijf 24 uur per dag bereikbaar in Amersfoort om u, in geval van acute nood, direct uit de problemen te helpen.

Het loodgietersvak is feitelijk nog steeds een ouderwets ambacht. Ondanks alle moderne hulpmiddelen komt het nog altijd aan op de vakkundigheid en de kennis van de de loodgieter. Jarenlange ervaring in combinatie met het fingerspitzen gevoel vormen een goede loodgieter. Bij A&R loodgietersbedrijf is iedere werknemer dan ook een ware kunstenaar wanneer het aankomt op lood- en zinkwerk.

Loodgieter in Amersfoort 24 uur service

Over ons loodgietersbedrijf in AmersfoortAmersfoort bezit goed functionerend riolerings- en waterleidingsysteem. Toch gebeurt het dat pijpleidingen het door onder andere ouderdom begeven of verstopt raken. Daarnaast worden velen beschadigd bij de talloze werkzaamheden die er plaatsvinden. A&R loodgieters- en rioleringsbedrijf uit Amersfoort beschikt over de modernste apparatuur om breuken en beschadigingen in mum van tijd op te sporen zonder dat daarvoor eerst de hele straat opengebroken dient te worden. Middels onze uiterst moderne camera’s kunnen wij de exacte plek van het mankement aanwijzen. Slechts op die plek zullen wij hoeven te graven om vervolgens de broodnodige werkzaamheden uit te voeren. Door deze efficiënte werkwijze blijven de kosten en uw overlast beperkt!

Ons gratis telefoonnummer in Amersfoort is: 0800-6666 112 (24/7 bereikbaar in Amersfoort).